Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ať žijí spiklenecké teorie. Něco si vymyslíme, někoho obviníme a hlupáci nám zatleskají. Obvzláště když to bude to tak milovaného terče, to USA. Přidáme trochu chemtrails, trochu židozednářské lóže a hned bude radosti na starém bělidle.

Ona tady situace je totiž strašně jednoduchá. USA/EU chtějí obchodovat, Rusko chce ovládat a vládnout silově. Z toho dost jasně vyplývá, že ten kdo chce vyvolávat konflikty, je Rusko. USA chce Ukrajinu jako zemi do které budou dodávat zboží, Rusko chce Ukrajinu jako vazalskou zemi, která bude dodávat nějaké věci a budou na ní moci vzhlížet ze zhora a říkat "takhle jste mohli dopadnout, kdyby nebylo mě, báťušky Putina"

2 3
možnosti
MP

Máte pravdu pane Pavel. Stačí to trochu namíchat a hlupáci hned tleskají. Třeba, že radar v Brdech bude namířen jako obrana íránských a korejských raket, že Saddám má atomové zbraně a že v žádném případě neodposloucháváme přátele a spojence.:-)

3 0
možnosti
LP

Výstižné a pravděpodobné! R^

4 0
možnosti
MP

Válka snad nikdy nebyla na americkém kontinentu. Kromě zabíjení indiánů. Amerika bohužel válku potřebuje 1/kvůli klesající hodnotě dolaru. 2/ kvůli biliardovým dluhům. Je to nepříjemná, ale krutá pravda, bohužel. Proto je válka jen otázkou času.

2 0
možnosti
JH

J40a33n 50H60l38e45d28í57k

24. 8. 2014 17:45

válku chce ten, kdo chce zabírat krajinu a otročit lidi a to URČITĚ  nejsou Spojené státy USA, kteří se úspěšně věnují dobývání vesmíru, nalézáním nových léků a mohutné potravinové pomoci všude tam, kde je toho zapotřebí.-----  Zazobaným, otylým Rusům, plných petrodolarů, zbohatlíků z plynu a diamantů je Rusko málo, chtějí ústy Putina obnovit Sovětské imperium, stavějí vojenskou základnu dokonce na jižní točně, při tom si už předem vyznačili dno jižních moří lesem ruských zástav.-- Na let na Měsíc nemají moudré hlavy a léky si vždy jen okopírují nebo ukradnou,--- Existují obdivovatelé Dostojevského, Tolstého, Čechova, Čajkovského--- dnes už v tom totalitním sajrajtu Rusové zaostali.

5 3
možnosti
MP

Pane Hledík, kéž byste měl s tou Amerikou pravdu.

2 0
možnosti
MP

Nezapřu, že jsem byl v pionýru. Vstoupil jsem v devíti spolu se stádem celé třídy. Ale pletete se s výchovou. Byl jsem vychován apoliticky bez nenávistí. V pionýrském táboře jsem jako pionýr nikdy nebyl.

1 0
možnosti
Foto

Ano, ta apolitičnost z Vás přímo čiší.

0 1
možnosti
KB

K15a93r90e28l 73B84o51k

24. 8. 2014 17:32

Přání otcem myšlenky. Vychování v pionýrském táboře se nezapře.

1 3
možnosti
Foto

Chce (kdekoliv mimo území USA)

5 0
možnosti
GK

ano trefil jste hrebik na hlavicku. Dve veci jsou pro USA absolutne neprijatelne.  - 

1, Napadeni US$ , to povazuji americane na urovni napadeni USA

2, Nejvetsi nocni murou pro USA je preneseni valecneho deni/valky na jejich kontinet.. -

Jenze jak to navliknout aby si zas Evropa rozbijela palice? NATO bez USA je bezzube. Kdyz se do konfliktu NATO s Ruskem zapoji i USA tak moc dobre vedi ze Rusko neni Irak nebo Afghanistan a ze pro rusky rakety to zas neni az takovej problem do tech USA doletet. Neco sestreli jak Israel Hamasu ale Rusko neni Hamas a nema po domacku postaveny rakety takze peknejch par by jich asi do tech statu dorazilo a to vedi. A to je pro ne neresitelnej problem. Ale mozna ze jejich zrudnost a hon za majetkem uz dosel tak daleko ze kvuli tomu obetujou i vlastni lidi na svym uzemi.

6 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1183x
Poznání je cesta dlážděná nekonečnou řadou omylů. Nalézání každé, tedy i zdánlivé pravdy, je pro mě vzrušujícím dobrodružstvím. Kdysi člen pionýra, nyní pracovník Českých Radiokomunikací.

Seznam rubrik