Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Babišovi  radit nemusíte. On má všechny informace a tak nakupuje a nakupuje, ale jenom pro svou firmu. Co také od bolševika čekat. To čekali pouze naivkové, co jej volili.

0 0
možnosti
MP

Paní Jankovcová já přece píšu, že rady nepotřebuje. Pouze se zamýšlím co by se dle mého názoru mělo dělat. Pokud je to tak, jak tvrdíte Vy, byly by rady stejně zbytečné. Pokud to je jinak, má přece mnohem lepší informace než mohu mít já. Volby a historie mu vystaví účet. Bohužel možná jen ten symbolický. Uvidíme.

0 0
možnosti
LF

Pri koupi ropy na burze nepotrebujete skladovaci prostory

1 1
možnosti
BP

No Vy jste ale spekulant  ještě mi řekněte,jestli máte dostatek skladovacích prostorů za přijatelné ceny ... Ono by totiž takových chytráků jako Vy bylo na každém rohu tucet ....

0 1
možnosti
MP

Pane Pouzar, ropu si můžete samozřejmě koupit třeba i do konve, ale mnohem častější jsou smlouvy o dodávkách. V mírném extrému třeba až po koupi akcií ropných společností(výhodnější je výběr z těch malých). Vzhledem k tomu, že čas od času jsou možné takovéto výkyvy ceny (včetně cen i těch akcií), rozhodně by nebylo od věci posílit i domácí úložiště pro období případného konfliktu. Nákup v době ministrování Kalouska,(cena mírně nad 40dolarů) by rozšíření úložišť hravě zaplatil.

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1183x
Poznání je cesta dlážděná nekonečnou řadou omylů. Nalézání každé, tedy i zdánlivé pravdy, je pro mě vzrušujícím dobrodružstvím. Kdysi člen pionýra, nyní pracovník Českých Radiokomunikací.

Seznam rubrik